Köttwok med risnudlar

Du behöver 1 msk olja 600 g wokgrönsaker 300 g fläskfilé, strimlad salt 250 g nudlar, fullkorns- eller rårisnudlar Tillbehör: chutney eller sweet chilisås Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 1 msk olja
  • 600 g wokgrönsaker
  • 300 g fläskfilé, strimlad
  • salt
  • 250 g nudlar, fullkorns- eller rårisnudlar
  • Tillbehör:
  • chutney eller sweet chilisås

Gör så här

1
1 Hetta upp oljan i en stekpanna. Häll i de frysta wokgrönsakerna och köttbitarna.

2

3
2 Stek under omrörning tills både kött och grönsaker är genomvarma, cirka 8 minuter. Salta lite.

4

5
3 Koka under tiden risnudlarna enligt anvisning på förpackningen (oftast cirka 2 minuter i lättsaltat vatten).

6

7
4 Blanda sedan allt. Servera med chutney eller sweet chilisås.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top