Pasta med nässelpesto

Du behöver 400 g pasta, tillagad enligt anvisningarna på förpackningen Nässelpesto: 3 dl förvällda, urkramade nässlor 1 dl rostade pinjenötter 1 dl riven Västerbottensost 2...


4 portioner

Du behöver

  • 400 g pasta, tillagad enligt anvisningarna på förpackningen
  • Nässelpesto:
  • 3 dl förvällda, urkramade nässlor
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 1 dl riven Västerbottensost
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • Tillbehör:
  • stekta eller grillade räkor

Gör så här

1
Mixa de torra ingredienserna till peston. Tillsätt oljan lite i taget. Smaka av med salt och peppar. Blanda peston med den heta

2
pastan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top