Pilgrimsmusslor på nässelbädd

Du behöver 4 medelstora potatisar, kokta och mosade 1 dl förvällda nässlor 2 msk creme fraiche salt svartpeppar olivolja 4 pilgrimsmusslor Tillbehör: hackad röd paprika...


4 portioner

Du behöver

  • 4 medelstora potatisar, kokta och mosade
  • 1 dl förvällda nässlor
  • 2 msk creme fraiche
  • salt
  • svartpeppar
  • olivolja
  • 4 pilgrimsmusslor
  • Tillbehör:
  • hackad röd paprika

Gör så här

1
Blanda potatisen med nässlor och creme fraiche. Smaka av med salt och peppar. Hetta upp olja och

2
grilla musslorna hastigt cirka 1/2 minut på varje sida.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top