Ananassallad med chokladkesella och passionsfrukter

Du behöver 100 g mörk choklad, 70 % 2 dl vaniljkesella 1 ananas 4 passionsfrukter 2 msk flytande honung Gör så här 1 Riv chokladen...


6 portioner

Du behöver

  • 100 g mörk choklad, 70 %
  • 2 dl vaniljkesella
  • 1 ananas
  • 4 passionsfrukter
  • 2 msk flytande honung

Gör så här

1
Riv chokladen på grova sidan av rivjärnet, blanda med vaniljkesellan. Ställ kallt i 30 minuter.

2
Skala ananasen, skär bort mittstocken, tärna. Dela passionsfrukterna och skrapa ur dem. Blanda skrapet med ananas och honung. Lägg upp i skålar och servera

3
chokladkesellan till.


Kommentar:
Det här receptet ingår i Icakurirens Valborgsmeny 2008.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top