Couscous sallad

Du behöver 2 varmrökta makrillfiléer 1 1/2 dl couscous 20 färska sockerärtsbaljor (ca 50 g) 1 tråg (100 g) babymajs Dressing 1 msk finhackad knipplök...


2 portioner

Du behöver

  • 2 varmrökta makrillfiléer
  • 1 1/2 dl couscous
  • 20 färska sockerärtsbaljor (ca 50 g)
  • 1 tråg (100 g) babymajs
  • Dressing
  • 1 msk finhackad knipplök
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 msk vatten
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk finhackad persilja
  • salt och vitpeppar

Gör så här

1
Koka couscous enligt anvisning på förpackningen. Dela ärtbaljorna och majs i mindre bitar och vänd ner dem i den heta couscousen när den rörs upp. Låt stå 2 minuter. Bred ut salladen på var sin tallrik och låt svalna lite.

2
Blanda samman dressingen och droppa över couscoussalladen.

3
Ljumma makrillfiléerna 2 minuter i mikron på 700 W effekt. Lägg upp dem ovanpå salladen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top