Het parmesansås med sambal oelek

Du behöver 1.5 st vitlöksklyftor 1.5 dl parmesanost riven 2 dl crème fraîche 1.5 st äggulor 1 tsk sambal oelek salt och peppar Gör så...


4 portioner

Du behöver

  • 1.5 st vitlöksklyftor
  • 1.5 dl parmesanost riven
  • 2 dl crème fraîche
  • 1.5 st äggulor
  • 1 tsk sambal oelek
  • salt och peppar

Gör så här

Pressa vitlöken och riv parmesanen. Blanda ihop ingredienserna, salta och peppra. Låt såsen stå några timmar och smaka på nytt.


Kommentar:
Den här såsen passar till det mesta men är perfekt till grillad lax och till grillade grönsaker.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top