Du behöver
- 2 dl couscous
- 1 grillad kyckling
- 2 dl ärter
- 1 saltgurka
- 2 grillade paprikor (ur burk)
- 2 msk (oliv)olja
- 1 tsk balsamvinäger
- saft av 3/4 citron
- salt och svartpeppar
- 1 1/2 dl kesella
- 2 msk pesto
- 4 pitabröd
- sallad och rädisor
Gör så här
1
1 Koka couscous enligt anvisning på förpackningen. Bena ur och strimla kycklingköttet.
2
2 Blanda couscous, kyckling, ärter, hackad saltgurka och strimlad paprika. Skaka samman olja, balsamvinäger, citronsaft, salt och peppar. Häll dressingen över salladen och blanda.
3
3 Rör samman kesella och pesto. Ljumma bröden. Stoppa salladsblad i pitorna, skeda i sallad och toppa med pestokesellan. Servera med rädisor.
Kycklingsalladen kan serveras varm eller kall. Det går fint att använda överbliven couscous från tidigare måltider. Den kan värmas i mikron om så önskas.