Sommarsallad med skinka och svamp

Du behöver 400 g färska champinjoner, skivade 2 vitlöksklyftor, hackade olja 1 (ca 400 g) gurka, skuren i stavar 4 ägg, mjukkokta och halverade salladsblad...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 400 g färska champinjoner, skivade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • olja
  • 1 (ca 400 g) gurka, skuren i stavar
  • 4 ägg, mjukkokta och halverade
  • salladsblad
  • 300–400 rökt kött, strimlat
  • salt
  • svartpeppar
  • balsamvinäger
  • Tillbehör:
  • bröd

Gör så här

1
1 Fräs champinjonerna och vitlöken i oljan.

2
2 Blanda alla ingredienser. Droppa över balsamvinäger.

3
3 Servera salladen med ett gott bröd till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top