Dillvåfflor med skaldjursröra

Du behöver 1 st knippe dill 0.5 pkt våffelmix (ca 200 g) Röra 0.5 st rödlök 100 g skalade räkor 100 g kräftstjärtar 150 g...


6 portioner

Du behöver

  • 1 st knippe dill
  • 0.5 pkt våffelmix (ca 200 g)

Röra

0.5 st rödlök
100 g skalade räkor
100 g kräftstjärtar
150 g färskost (philadelphia)
3 msk crème fraîche
2 msk hackad dill
salt och peppar

Servering

rucolasallad
citronskivor

Gör så här

1
Hacka dillen till våfflorna och blanda ner i våffelmixen innan du tillagar våfflorna enligt anvisningarna på paketet.

2
Finhacka rödlöken. Låt skalade räkor och kräftstjärtar rinna av en stund i ett durkslag. Hacka räkor och kräftstjärtar grovt. Blanda lök, räkor, ost, creme fraiche och dill. Smaka av med salt och peppar.

3
Servera röran på våfflorna med lite sallad och en citronskiva.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top