Grillade köttbullar med grillsås och asiatisk sallad

Du behöver 400 g köttbullar 2 majskolvar 2 grillade paprikor ur burk eller färska 1/2 röd chili, finhackad 2 msk mango chutney 2 msk olja...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 400 g köttbullar
  • 2 majskolvar
  • 2 grillade paprikor
  • ur burk eller färska
  • 1/2 röd chili, finhackad
  • 2 msk mango chutney
  • 2 msk olja
  • 2 msk honung
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 200 g äggnudlar
  • 1 påse gröna bönor
  • 3 salladslökar
  • 1 knippa rädisor
  • 3 msk sursöt chilisås
  • saft av 1 lime

Gör så här

1
1 Sätt köttbullar på spett, bitskurna majskolvar och paprikabitar på spett.

2

3
2 Rör samman ingredienserna till såsen. Pensla på spetten mot slutet av grillningstiden, och/eller använd den som sås.

4

5
3 Koka nudlar och bönor. Sila av. Vänd in skivad lök och rädisbitar. Droppa över sås av chilisås och lime.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top