Sallad med kapris, sardell och lök

Du behöver 1 stor röd paprika, skivad 4 tomater, skivade 1 liten gurka eller zucchini, skivad 12 rädisor, skivade 20 endivblad 2–3 nävar rucolasallad 1...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 stor röd paprika, skivad
  • 4 tomater, skivade
  • 1 liten gurka eller zucchini, skivad
  • 12 rädisor, skivade
  • 20 endivblad
  • 2–3 nävar rucolasallad
  • 1 stor röd lök, finhackad
  • ca 20 sardellfileer
  • 4 msk kapris
  • olivolja
  • Tillbehör:
  • bröd
  • melon

Gör så här

1
1 Lägg upp av alla de goda ingredienserna på fyra tallrikar.

2
2 Droppa god olivolja över rätten i serveringsögonblicket.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top