Bruschettas med kantarellost

Du behöver 1 st baguette olivolja till pensling 100 g färskost med kantareller gräslök fint skuren 100 g philadelphiaost naturell 15 st soltorkade cocktailtomate eller...


4 portioner

Du behöver

  • 1 st baguette
  • olivolja till pensling
  • 100 g färskost med kantareller
  • gräslök fint skuren
  • 100 g philadelphiaost naturell
  • 15 st soltorkade cocktailtomate eller 15 bitar vanliga soltorkade tomater
  • basilikablad
  • svartpeppar från kvarnen

Gör så här

1
Skär baguetten i skivor och pensla tunt med olivolja. Grilla försiktigt så de blir gyllenbrunt rostade. Bred på osten och toppa med gräslök på dem med kantarellost och soltorkad tomat och basilika på dem med naturell ost. Krydda med

2
nyriven svartpeppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top