Kryddiga korvar med risonisallad

Du behöver 250 g kesella 1 dl soltorkade tomater, hackade bladen från 1 kruka basilika salt och peppar 4 dl risonipasta 150 g sockerärter, strimlade...


4 portioner

Du behöver

  • 250 g kesella
  • 1 dl soltorkade tomater, hackade
  • bladen från 1 kruka basilika
  • salt och peppar
  • 4 dl risonipasta
  • 150 g sockerärter, strimlade
  • 1/2 knippe rädisor, tunt hyvlade
  • saften från 1 lime
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 800 g blandade, kryddiga korvar

Gör så här

1
Rör ihop kesella, tomat och basilika, smaka av med salt och peppar, ställ kallt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, spola kallt. Blanda med grönsaker, lime, olivolja, salt och svartpeppar.

2
Snitta korvskinnen ett par gånger med en vass kniv. Grilla dem över fin glöd så de får färg och blir knapriga. Servera till risonisalladen och såsen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top