Läsar-recept

Fiskbullar Indienne

Du behöver 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 msk margarin 1 tsk curry 1 burk fiskbullar i buljong 2 msk tomatpuré 1 burk crème fraîche...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk margarin
  • 1 tsk curry
  • 1 burk fiskbullar i buljong
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 burk crème fraîche
  • 3/4 dl vatten
  • 1/2 tsk salt

Gör så här

1
Hacka all lök och fräs gyllengul i margarin. Häll i curryn och låt den fräsa med när löken är nästan klar.Låt fiskbullarna rinna av och häll i dem tillsammans med resten av ingredienserna. Låt puttra ihop 5-10 minuter. Servera med ris.

2
Billigt, enkelt och jättesmaskigt.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top