Kesosallad

Du behöver 1 st gul lök 1 st stjälkselleri 400 g 2 dl mungbönsgroddar 2 dl linsgroddar 500 g keso örtsalt hackad persilja Gör så...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 st stjälkselleri 400 g
  • 2 dl mungbönsgroddar
  • 2 dl linsgroddar
  • 500 g keso
  • örtsalt
  • hackad persilja

Gör så här

1
Skala och finhacka löken. Strimla sellerin tunt. Blanda allt grönt i en skål och rör ner keson.

2
Smaksätt med örtsalt och strö över persilja.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top