Getostbollar med pistage och papaya

Du behöver 1/2 dl rostade pistagenötter 100 g getost 3 msk kesella 4 skivor kavring smör flingsalt papaya och färsk timjan till garnering Gör så...


0 portioner

Du behöver

  • 1/2 dl rostade pistagenötter
  • 100 g getost
  • 3 msk kesella
  • 4 skivor kavring
  • smör
  • flingsalt
  • papaya och färsk timjan till
  • garnering

Gör så här

1
Hacka pistagenötterna och lägg dem på en tallrik. Blanda getost och kesella till en jämn smet. Gör små bollar av den och rulla i nöthacket.

2
Skär eller stansa ut små rundlar eller fyrkanter av brödet och stek dem i lite smör. Skär papayan i små bitar.

3
Lägg en getostboll på varje brödbit och toppa med papaya och timjan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top