Tagliatelle med pesto, potatis och haricot verts

Du behöver 4 st potatis skurna i små kuber 150 g haricots verts salt 400 g tagliatelle 8 msk pesto grön 2 msk olivolja 100...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st potatis skurna i små kuber
  • 150 g haricots verts
  • salt
  • 400 g tagliatelle
  • 8 msk pesto grön
  • 2 msk olivolja
  • 100 g riven parmesanost

Gör så här

1
1 Koka potatis och haricots verts i lättsaltat vatten.

2
2 Tillsätt pastan efter 10 minuter och låt allt koka tills pastan är klar.

3
3 Rör peston i en skål med 3 msk av det varma potatisspadet och olivolja så att den blir slät och flytande. Vänd ner det avrunna koket och tillsätt osten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top