Grillad korv med lök- och gurkhack

Du behöver 4 tjocka korvar à 100–125 g), typ frukostkorv eller liknande 4 msk finhackad gul lök 4 msk finhackad ättiksgurka 4 msk hackad röd...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 tjocka korvar à 100–125 g), typ frukostkorv eller liknande
  • 4 msk finhackad gul lök
  • 4 msk finhackad ättiksgurka
  • 4 msk hackad röd paprika
  • 4 msk hackad persilja
  • Tillbehör:
  • kokt potatis
  • rårivna morötter

Gör så här

1
1 Grilla korven runt om. Har du bråttom, kan du dela den längs med så går det fortare att få den het.

2
2 Servera med det lätt brynta eller råa lök- och grönsakshacket.

3
3 Servera kokt potatis och rårivna morötter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top