Spagetti med chilioliver och kapris

Du behöver 400 g fullkornsspagetti 300 g zucchini, skivad 300 g champinjoner, delade 1 msk smör 1 msk olivolja 3 vitlöksklyftor, hackade salt och svartpeppar...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 400 g fullkornsspagetti
  • 300 g zucchini, skivad
  • 300 g champinjoner, delade
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 3 vitlöksklyftor, hackade
  • salt och svartpeppar
  • 150 g chilifyllda oliver
  • 2 msk kapris
  • 2 msk hackad basilika

Gör så här

1
1 Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen.

2
2 Stek zucchini och champinjoner i en blandning av smör och olivolja. Lägg i vitlöken och fräs i ett par minuter till, salta och peppra.

3
3 Blanda i oliver, kapris och basilika.

4
4 Rör ihop med spagettin eller servera grönsakerna vid sidan om.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top