Yedoro wot kyckling med rödlök och ingefära

Du behöver 2 kycklingfiléer, skurna i små tärningar 1 dl hackad röd lök 1 1/2 msk hackad röd chilipeppar 1 dl hackad röd paprika 1/2–1...


2 portioner

Du behöver

  • 2 kycklingfiléer, skurna i små tärningar
  • 1 dl hackad röd lök
  • 1 1/2 msk hackad röd chilipeppar
  • 1 dl hackad röd paprika
  • 1/2–1 tsk salt
  • 1/2 tsk ingefära
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1/2 dl smör
  • 3 dl vatten

Gör så här

Fräs alla ingredienser i smöret. Häll på vattnet och låt allt småputtra tills kycklingköttet är klart. Smaka av.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top