Couscous med vitlöksfrästa grönsaker

Du behöver 1 röd paprika, tärnad 5 (100 g) selleristjälkar, skivade 1 stor vitlöksklyfta, hackad olivolja 1 tomat, tärnad salt svartpeppar 400 g couscous, tillagat...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 röd paprika, tärnad
  • 5 (100 g) selleristjälkar, skivade
  • 1 stor vitlöksklyfta, hackad
  • olivolja
  • 1 tomat, tärnad
  • salt
  • svartpeppar
  • 400 g couscous, tillagat enligt anvisning på förpackningen
  • 200 g fetaost, smulad
  • färsk koriander

Gör så här

1
1 Bryn paprika, selleri och vitlök i olja. Tillsätt tomatbitarna. Smaka av med salt och peppar.

2
2 Blanda grönsakerna med couscousen och fetaosten.

3
3 Rör ner klippt koriander och droppa lite extra olivolja över rätten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top