Grillad halloumisallad med kronärtskockshjärtan

Du behöver 250 g halloumi skivad olivolja 1 msk balsamvinäger 1 tsk senap stark, grovkornig 0.25 st citron saften salt svartpeppar 3 näve rucolablad kronärtskockor...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 250 g halloumi skivad
  • olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk senap stark, grovkornig
  • 0.25 st citron saften
  • salt
  • svartpeppar
  • 3 näve rucolablad
  • kronärtskockor (400 g) halverade
  • 30 st valnötter

Gör så här

1
1 Grilla halloumin i olja.

2
2 Gör en dressing på 2 msk olja, vinäger, senap, citronsaft, salt och peppar. Blanda med rucolan.

3
3 Blanda alla ingredienser, servera.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top