Honungsglaserad chevre med rosmarin

Du behöver 500 g chevre svartpeppar blad av rosmarin 4 tsk honung Tillbehör några salladsblad Gör så här Dela osten i fyra bitar och lägg...


4 portioner

Du behöver

  • 500 g chevre
  • svartpeppar
  • blad av rosmarin
  • 4 tsk honung
  • Tillbehör
  • några salladsblad

Gör så här

Dela osten i fyra bitar och lägg på ugnssäkert fat. Toppa med svartpeppar, rosmarin och honung. Gratinera ett par minuter i 250 graders ugnsvärme. Servera med sallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top