Räksallad med risnudlar

Du behöver 200 g risnudlar, kokta enligt anvisningen på förpackningen 150 g sockerärter, skurna i mindre bitar 2 små morötter, fint tärnade 100 g babyspenat...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 200 g risnudlar, kokta enligt anvisningen på förpackningen
  • 150 g sockerärter, skurna i mindre bitar
  • 2 små morötter, fint tärnade
  • 100 g babyspenat
  • 400 g skalade räkor
  • Dressing
  • 1 röd chilifrukt, urkärnad och fint strimlad
  • 2 msk risvinäger
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk fisksås
  • 2 msk hackade myntablad
  • Tillbehör
  • bröd

Gör så här

1
1 Blanda alla ingredienser till salladen.

2
2 Blanda ingredienserna till dressingen. Rör så att sockret löser sig.

3
3 Vänd ihop salladen med dressingen och servera tillsammans med brödet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top