Fylld jalapeño med färska örter

Du behöver 1 dl kesella 1/2 tsk salt 1/2 krm kajennpeppar 1–2 msk finhackad späd timjan eller mejram kebabjalapeño från burk. Gör så här 1...


4 portioner

Du behöver

  • 1 dl kesella
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 1–2 msk finhackad späd timjan eller mejram
  • kebabjalapeño från burk.

Gör så här

1
Ugnsrosta halvheta chilifrukter (5–10 minuter i 200-gradig ugn med olja i ugnsform) eller båtar av röd paprika, rostade på samma vis

2

3
Rör samman kesella, salt, kajenn och ört. Lägg i en stadig plastpåse och klipp av yttersta hörnet. Spritsa krämen i eller på öppnade chilifrukter eller båtar av paprika.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top