Matjessill med brynt smör och skivat ägg

Du behöver 4 kokta ägg 2 dl gräddfil 4 msk skivad gräslök 12 dillvippor 1 dl brynt smör Gör så här Skär sillen på längden....

Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner

Du behöver

  • 4 kokta ägg
  • 2 dl gräddfil
  • 4 msk skivad gräslök
  • 12 dillvippor
  • 1 dl brynt smör

Gör så här

Skär sillen på längden. Skala och skiva äggen. Lägg upp på fat med klickar av gräddfil och garnera med dill och gräslök. Slå på brynt smör precis före servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top