Ischoklad med apelsin

Du behöver 200 g kokosfett 250 g mörk choklad 2 tsk vaniljsocker Till garnering apelsin rivet skal av Gör så här Smält kokosfettet i en...

Tillagningstid: 60 minuter
60 portioner

Du behöver

  • 200 g kokosfett
  • 250 g mörk choklad
  • 2 tsk vaniljsocker

Till garnering

apelsin rivet skal av

Gör så här

Smält kokosfettet i en kastrull. Lägg ner den grovhackade chokladen och vaniljsockret. Rör kraftigt hela tiden. Klicka ut smeten i små pappersformar. Strö över apelsinskal. Ställ kallt tills godsakerna stelnat.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top