Marsipankonfekt med romrussin

Du behöver 50 g sultanrussin förvällda 1 dl rom ljus eller mörk 100 g choklad Gör så här Låt russinen dra i rommen ca 30...

Tillagningstid: 60 minuter
15 portioner

Du behöver

  • 50 g sultanrussin förvällda
  • 1 dl rom ljus eller mörk
  • 100 g choklad

Gör så här

Låt russinen dra i rommen ca 30 minuter. Knåda ihop russin och marsipan. Kavla ut till en platta ca 1/2 cm eller tunnare. Smält chokladen och bred över plattan. Ta ut önskat antal figurer.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top