Tapas bondomelett med röding

Du behöver 3 ägg 1/2dl grädde 1 krm salt, svartpeppar 1 msk smör 1 1/2 dl tärnad kokt potatis och morot 2–4 skivor kallrökt röding...

Tillagningstid: 15 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 3 ägg
  • 1/2dl grädde
  • 1 krm salt, svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 1/2 dl tärnad kokt potatis och morot
  • 2–4 skivor kallrökt röding (eller kallrökt lax)
  • persilja eller krasse

Gör så här

Vispa samman ägg, grädde, salt och peppar. Fräs potatis och morot lätt i smöret och häll i smeten. Rör om lite under tiden omeletten stelnar. Låt kallna. Ta ut rundlar, 5 centimeter i diameter, och garnera med tunna skivor rökt fisk.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top