Pizza à la Huerta

Du behöver 1 sats deg 1 sats tomatsås Pizzatopping 10 skivor lufttorkad skinka 4 champinjoner, skurna i skivor 300 g riven ost sammanlagt av Västerbotten,...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 sats deg
  • 1 sats tomatsås
  • Pizzatopping
  • 10 skivor lufttorkad skinka
  • 4 champinjoner, skurna i skivor
  • 300 g riven ost sammanlagt av Västerbotten, parmesan och mozzarella
  • 20 svarta oliver, eventuellt halverade

Gör så här

Dela pizzadegen och kavla ut varje del till en botten på 30 x 45 centimeter. Fördela tomatsåsen och toppingen. Grädda i 250 graders ugnsvärme på gallret 10–15 minuter eller tills pizzorna har fin färg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top