Pizzetter minipizzor som drinktilltugg

Du behöver 1 st sats deg olivolja 300 g chèvreost riven 250 g ricotta eller annan mild färskost olivolja svartpeppar 8 vrid med kvarnen Pynt:...

Tillagningstid: 60 minuter
30 portioner

Du behöver

  • 1 st sats deg
  • olivolja
  • 300 g chèvreost riven
  • 250 g ricotta eller annan mild färskost
  • olivolja
  • svartpeppar 8 vrid med kvarnen

Pynt:

1 st kvist rosmarin bladen
40 g pinjenötter rostade i torr panna
15 st cocktailtomater halverade

Gör så här

Kavla ut degen tunt och ta med mått (8 x 8 centimeter) ut rundlar. Pensla med olivolja. Grädda dem i 250 graders ugnsvärme cirka 10 minuter. Blanda ostsorterna med 3 matskedar olja och svartpeppar. Fördela osten över småpizzorna och dekorera med pyntet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top