Fullkornsspagetti med ädelost

Du behöver 350 g fullkornsspagetti 2 broccoli i buketter 1 stor, röd paprika i tärningar 1 msk olivolja 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 100...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 350 g fullkornsspagetti
  • 2 broccoli i buketter
  • 1 stor, röd paprika i tärningar
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 100 g ädelost
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 50 g rostade solrosfrön

Gör så här

1
1 Koka spagettin på vanligt sätt.

2
2 Fräs broccolin och paprikan i olivoljan försiktigt så att de inte bränns.

3
3 Häll på grädde och mjölk, koka ett par minuter. Smula i osten, låt den smälta och blandas. Salta och peppra.

4
4 Servera till den nykokta spagettin. Strö goda, rostade solrosfrön över.


Kommentar:
Näringsvärde
Kcal 563
Fett 25 g
Kolhydrater 67 g
Fibrer 12 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top