Ansjovissnittar med ost och gräslök

Du behöver 3 kalla, kokta potatisar 1 dl riven, lagrad ost, t ex västerbotten, präst eller svecia 8 ansjovisfiléer, hackade 1 msk ansjovisspad 3 msk...


4 portioner

Du behöver

  • 3 kalla, kokta potatisar
  • 1 dl riven, lagrad ost, t ex västerbotten, präst eller svecia
  • 8 ansjovisfiléer, hackade
  • 1 msk ansjovisspad
  • 3 msk fint skuren gräslök
  • 4–5 msk gräddfil
  • svartpeppar
  • 4 skivor rågbröd
  • dillkvistar

Gör så här

Tärna potatisen. Blanda med ost, ansjovis, spad, gräslök och gräddfil. Krydda rikligt med nymalen svartpeppar. Skär brödskivorna i fjärdedelar. Fördela blandningen ovanpå, toppa med lite dillvippor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top