Getostcreme till lammfilén

Du behöver 200 g getost mild 5 dl crème fraîche 1 st vitlök klyfta persilja salt chilipeppar Gör så här Riv ner osten på den...

Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner

Du behöver

  • 200 g getost mild
  • 5 dl crème fraîche
  • 1 st vitlök klyfta
  • persilja
  • salt
  • chilipeppar

Gör så här

Riv ner osten på den grova sidan på rivjärnet i creme fraichen. Mosa ihop cremen med en gaffel, pressa i vitlöken och hacka och rör sist i persiljan. Smaka av med salt och lite chilipeppar. Cremen går bra att göra dagen innan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top