Grillad kycklinglårfilé med läcker sallad

Du behöver 600 g kronfågel kycklinglårfilé 250 g pasta skruvar etc 2 st påsar ört/persiljedressing med tillhörande ingredienser 1 st sallad lite blandad 10 st...

Tillagningstid: 30 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 600 g kronfågel kycklinglårfilé
  • 250 g pasta skruvar etc
  • 2 st påsar ört/persiljedressing med tillhörande ingredienser
  • 1 st sallad lite blandad
  • 10 st aprikoser strimlade torkade
  • 1 st rödlök skivad
  • 4 st salladslökar strimlade
  • 2 st päron urkärnade, i mindre bitar citronsaft
  • 45 g valnötter hyvlad parmesan

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisning. Blanda dressingen, låt stå och svälla en stund. Blanda dressingen med den nykokta pastan och låt svalna. Grilla kycklinglårfiléerna ett par minuter på varje sida. Vid servering blandas sallad, torkade aprikoser, rödlök, päron (lätt penslade med citron) ner. Garnera med hyvlad parmesan och valnötter. Servera nygrillade lårfiléer till.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top