Grillade kycklingspett med färgglad cous-cous sallad

Du behöver 1 förp Kronfågel Innerfiléer med spett 5 dl kokta stora/traditionell cous-cous (kan ersättas med bulgur, jätte cous-cous finns i välsorterade livs-medelsbutiker) Smör till...

Tillagningstid: 15 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 1 förp Kronfågel Innerfiléer med spett
  • 5 dl kokta stora/traditionell cous-cous (kan ersättas med bulgur, jätte cous-cous finns i välsorterade livs-medelsbutiker)
  • Smör till stekning
  • 1 grön squash i kvartar
  • 1 röd paprika i mindre bitar
  • 1/2 strimlad purjolök
  • 150 g lätt förvällda sockerärter
  • Salt och peppar
  • Dressing:
  • 1 msk citronpeppar
  • 2-3 tsk vitvinsvinäger
  • 3 msk olja
  • Saft av en citron

Gör så här

1
Rör samman dressingen och blanda med den nykokta cous-cousen. Fräs squash, paprika och purjolök lätt i smör. Krydda med salt och peppar. Blanda grönsakerna med cous-cousen. Grilla kycklinginnerfiléerna på spett enligt anv. på förpackningen. Servera cous-coussalladen med nygrillade kycklingspett.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top