Grillade kycklingvingar med pastasallad

Du behöver Ca 1 kg Kronfågel färdiggrillade kycklingvingar Pastasallad: 300 g okokt pasta 2 morötter i tunna stavar 75 g sockerärter 5 cm tunt skivad...

Tillagningstid: 25 minuter
0 portioner

Du behöver

  • Ca 1 kg Kronfågel färdiggrillade kycklingvingar
  • Pastasallad:
  • 300 g okokt pasta
  • 2 morötter i tunna stavar
  • 75 g sockerärter
  • 5 cm tunt skivad purjolök
  • 100 g delade körsbärstomater
  • 2-3 påsar örtagårdsdressing med tillhörande ingredienser

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt morötter och sockerärter när det är ett par minuter kvar på koktiden. Sila från vattnet. Blanda samman 2 påsar dressingen och tillsätt ytterligare en påse mix utan tillhörande ingredienser till kraftigare smak och häll över den heta pastan. Rör om och låt stå tills det svalnat. Blanda ner purjolök och körsbärstomater.

2

3
Tips! Sockerärter tillsätts lätt förvällda vid serveringstillfället för att behålla den gröna färgen om salladen ska stå en längre tid. Basen är pastan och dressingen, sedan kan man blanda i allt efter egen fantasi och önskemål!

4

5
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top