Gurk- och krassesnibbar

Du behöver 1/3 gurka, urkärnad och fint tärnad 100 g bredbar vitlöksost 1/2 tsk flingsalt 1/2 ask smörgåskrasse 6 skivor (ljust) formbröd, kant–skuret Gör så...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1/3 gurka, urkärnad och fint tärnad
  • 100 g bredbar vitlöksost
  • 1/2 tsk flingsalt
  • 1/2 ask smörgåskrasse
  • 6 skivor (ljust) formbröd, kant–skuret

Gör så här

Blanda gurkan med färskost, salt och krasseklipp. Fördela gurkosten på hälften av bröden, ända ut i kanterna, och lägg på bricka med skärbräda över, gärna i kyl en stund. Skär varje dubbelmacka till trekanter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top