Hollandaise med rom

Du behöver 8 portioner färdig hollandaisesås (smör till pulversås) pressad saft av 1/2 citron 2 duttar kajennpeppar 1/2–1 dl tinad (sik)rom Gör så här Bered...

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 8 portioner färdig hollandaisesås (smör till pulversås)
  • pressad saft av 1/2 citron
  • 2 duttar kajennpeppar
  • 1/2–1 dl tinad (sik)rom

Gör så här

Bered pulversås efter påsens instruktion, låt svalna. Kyld färdigsås behöver inte värmas. Blanda såsen med citronsaft, kajenn och rom.


Kommentar:
Passar utmärkt till Sparrisbuntar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top