Kanelkyckling

Du behöver 2 x 350 g Kronfågel Kycklingfärs Olivolja 1 msk kanel Salt och svartpeppar 1 gul lök, hackad 5 dl Kelda Italiensk tomatsås Spaghetti...

Tillagningstid: 15 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 2 x 350 g Kronfågel Kycklingfärs
  • Olivolja
  • 1 msk kanel
  • Salt och svartpeppar
  • 1 gul lök, hackad
  • 5 dl Kelda Italiensk tomatsås
  • Spaghetti Kungsörnen fullkorn
  • Basilika

Gör så här

1
Koka spaghettin enligt förpackningen. Fräs kycklingfärsen i olivolja med kanel, svartpeppar och salt, rör om och finfördela kycklingfärsen med en träsked, tills färsen är genomstekt i ca 5 minuter. Tillsätt lök och fräs ytterligare i 1-2 minuter. Häll i tomatsås och låt det koka upp. Blanda såsen med spaghettin och garnera med basilika.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top