Laxpinnar med pepparrotsost

Du behöver 1 paket philadelphiaost original, 200 g 1 1/2 dl gräddfil 2 msk råriven pepparrot Tillbehör: 100 g rökt lax i tunna skivor solrosskott...

Tillagningstid: 30 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 1 paket philadelphiaost original, 200 g
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 2 msk råriven pepparrot
  • Tillbehör:
  • 100 g rökt lax i tunna skivor
  • solrosskott
  • 6 små spett

Gör så här

1
Mosa ihop osten med gräddfilen och pepparroten. Nyp av en tredje­del av spetten med en grov sax,

2
sekatör eller tång. Skär cirka två centimeter breda strimlor av hälften av laxen. Rulla 12 små rullar och trä upp två rullar per spett. Finhacka resten av laxen och blanda med oströran. Portionera upp röran i kopparna, stick ner ett knippe solrosskott och lägg laxspettet över.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top