Matjesgucka på knäcke

Du behöver 1 burk matjessill, 200 g 2 hårdkokta ägg, hackade 1 kall kokt potatis, tärnad 2 msk kapris 1 dl creme fraiche nymalen svartpeppar...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 burk matjessill, 200 g
  • 2 hårdkokta ägg, hackade
  • 1 kall kokt potatis, tärnad
  • 2 msk kapris
  • 1 dl creme fraiche
  • nymalen svartpeppar
  • 12–15 bitar knäckebröd
  • 2 msk hackad gräslök

Gör så här

1
Låt sillen rinna av, tärna filéerna fint.

2
Rör ihop med ägg, potatis, kapris, creme fraiche och svart­peppar. Lägg upp på små knäcke­bitar, toppa med hackad gräslök.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top