Du behöver
- dressing
- 2 tsk flytande honung
- 2 tsk dijonsenap ljus
- 2 tsk rödvinsvinäger
- 1 dl olivolja
- 1 msk vatten
- salt, svartpeppar
- sallad
- 1 st påse blandad sallad (150 g)
- 100 g haricots verts lättkokta
- 18 st cocktailtomater delade, i olika färger
- 400 g abborrfilé (i bitar om man vill)
- 2 tsk matolja till halstring
- 2 msk solrosfrön rostade
Gör så här
1
Rör ihop honung, senap och vinäger. Tillsätt olivolja och vatten, salta och peppra.
2
Lägg grönsakerna i en bunke, och vänd ihop dem med en matsked av vinägretten.
3
Halstra abborrfiléerna i mycket het panna med lite olja ?–1 minut på varje sida. Salta och peppra.
4
Lägg upp salladen, toppa med abborre, solrosfrön och dill.
5
Servera med resten av dressingen vid sidan om.