Spenatyoghurt till fisk

Du behöver 250 g babyspenat, sköljd, torkad 1 dl matlagningsyoghurt 1 tsk flingsalt, 1 krm vitpeppar 1 dutt kajennpeppar Gör så här Stavmixa spenaten jämn...

Tillagningstid: 7 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 250 g babyspenat, sköljd, torkad
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 tsk flingsalt, 1 krm vitpeppar
  • 1 dutt kajennpeppar

Gör så här

Stavmixa spenaten jämn med 2 mat­skedar yoghurt, salt och pepparsorter. Blanda i resten av yoghurten. Kan göras en dag i förväg, förvara i kyl.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top