Du behöver
- 4 vitlöksklyftor, finhackade
- 1 hönsbuljongtärning + 2 dl vatten
- 2 kycklingfiléer, skurna i kuber
- 2 burkar kokosmjölk
- 2 citrongräs, bankat till flis
- 2 tummar ingefära, rivna och pressade
- 1 chili, finhackad
- 1 lime, skal och saft
- 10 champinjoner, skivade
- 1 pkt sockerärter
- 10 körsbärstomater
- 1 kruka koriander, plockad
Gör så här
1
1 Fräs vitlöken i aningen olivolja, tillsätt buljongtärning och vatten, sjud kycklingen i spadet i 2 minuter.
2
2 Tillsätt övriga ingredienser utom sockerärter, tomater och koriander, och låt puttra ihop ytterligare några minuter. Smaka av med salt och en nypa socker.
3
3 Tillsätt sockerärter och tomater, låt bli varmt, toppa med koriander och servera med eller utan vitt ris.