Vit chokladpannacotta med hallonsorbet

Du behöver 2 st gelatinblad 5 dl vispgrädde 0.5 dl mjölk 0.5 dl strösocker 120 g vit choklad i bitar Tillbehör: 0.5 dl pumpakärnor rostade...

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 st gelatinblad
  • 5 dl vispgrädde
  • 0.5 dl mjölk
  • 0.5 dl strösocker
  • 120 g vit choklad i bitar

Tillbehör:

0.5 dl pumpakärnor rostade
0.5 dl solrosfrön rostade
1 tsk strösocker
4 st kulor hallonsorbet

Gör så här

1
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.

2
Koka upp grädde och mjölk. Dra åt sidan och tillsätt socker, urkramade gelatinblad och chokladen.

3
Rör till jämn smet och fördela som ett tunt lager i fyra djupa tallrikar. Låt stelna.

4
Servera med tillbehören.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top