Pasta på carbonaravis

Du behöver ca 400 g pasta vatten salt 3 ägg 3 msk grädde 50-100 g nyriven parmesanost ca 300 g rimmat, stekt fläsk i tärningar...


4 portioner

Du behöver

  • ca 400 g pasta
  • vatten
  • salt
  • 3 ägg
  • 3 msk grädde
  • 50-100 g nyriven parmesanost
  • ca 300 g rimmat, stekt fläsk i tärningar
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

Lägg pastan i kokande saltat vatten. Tillaga enligt anvisningarna på förpackningen. Vispa ägg och grädde fluffigt. Rör ner det i den heta avrunna pastan. Blanda med parmesanost, fläsk och svartpeppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top