Lammkotletter i rad

Du behöver 1 rad om 8 revben lammkotletter 4 vitlöksklyftor eller 1 kvist rosmarin grillolja (klicka på länk för recept) Gör så här Skrapa rent...


4 portioner

Du behöver

  • 1 rad om 8 revben lammkotletter
  • 4 vitlöksklyftor eller 1 kvist
  • rosmarin
  • grillolja (klicka på länk för recept)

Gör så här

Skrapa rent från kött längst ut på revbenen (bitarna på bilden köpte vi vakuumförpackade, klara att läggas på grillen). Skala och halvera vitlöksklyftorna. Stick små fickor under hinnan som omger köttet och stoppa in klyftorna. Pensla med grillolja och låt köttet marinera någon timme. Torka av och grilla cirka 15 minuter. Låt köttet vila 10 minuter i alfolie innan det skärs upp.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top