Grillade grönsaker

Du behöver Auberginer Tomater Zucchini Knipplök Pumpakärnor Solrosfrön Olivolja Gör så här 1 Gör ett fat med grillade grönsaker till grillfesten, antingen som egen rätt...


0 portioner

Du behöver

  • Auberginer
  • Tomater
  • Zucchini
  • Knipplök
  • Pumpakärnor
  • Solrosfrön
  • Olivolja

Gör så här

1
Gör ett fat med grillade grönsaker till grillfesten, antingen som egen rätt eller som tillbehör!

2
Skär auberginer i skivor på längden, strö över salt och låt dra en halvtimme. Torka av, pensla med olivolja och grilla ganska hårt, 2–3 minuter på varje sida.

3
Dela tomater, skiva zucchini, ansa knipplök. Pensla med olja och ge dem lite färg på grillen. Lägg upp på ett vackert fat, vi valde att strö över rostade pumpakärnor och solrosfrön, jättegott!

4
Lite flingsalt och några extra droppar god olivolja gjorde också susen.


Kommentar:
Passar både som egen rätt eller tillbehör.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top