Ostpannbiff till hamburgerbröd

Du behöver 500 g nötfärs 1/2-1 ägg 1/2 tsk salt 1 krm nymalen vitpeppar 50-75 g (feta)ost, grovriven smör att steka i Gör så här...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g nötfärs
  • 1/2-1 ägg
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm nymalen vitpeppar
  • 50-75 g (feta)ost, grovriven
  • smör att steka i

Gör så här

1
Blanda färsen med ägg, salt och peppar. Forma stora pannbiffar, snitta dem och stoppa i riven ost med kraftig smak. Vik över färslocket och förslut igen. Stek i smör på medelvärme.

2
Stoppa med sallat i hamburgerbröd och skeda på hemgjord rödbetstsatsiki.


Kommentar:
Välj bröd som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top